paul-schoolderman.png
 

Deze actie is inmiddels afgelopen. Binnenkort laat ik weten wat de opbrengst is.

1,5 meter cheque voor de zorg!

Zoals u wellicht weet zou ik op 18 en 19 december mijn eerste oudejaarsconference ‘Adempauze’ spelen. Vier dagen voor de show ging het land op slot. Zelfs de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek was een opname van zijn try-out voor 30 man. Mijn show wist ik te verplaatsen naar 22 en 23 januari, maar ook door deze data moet een streep. Een enorme teleurstelling, want ik had graag met u een bewogen jaar willen doornemen. Maar mijn oudejaarsconference nog een keer uitstellen, is voor mij geen optie.

 

Vanwege alle onzekerheid besloot ik om op 18 december mijn voorstelling in ZIMIHC op te nemen. Met 30 man minder dan bij Youp van ’t Hek, maar ik ben blij dat ik zo alsnog een jaar hard werken heb kunnen vastleggen.

Doneer met de donatieknop onderaan deze paginalaat uw e-mailadres achter en u ontvangt deze unieke opname van me. U kunt mij natuurljk ook mailen op cabarethakkeninhetzand@gmail.com om de opname te ontvangen. 

De opbrengst van de show schenk ik aan een goed doel: het zorgpersoneel van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

Ik zou het heel erg op prijs stellen als dit initiatief wordt omarmd en ik houd u op de hoogte van de uiteindelijke bestemming. Op deze manier kan ik een bewogen jaar positief afsluiten en de medewerkers in de zorg een hart onder de riem steken.

Hopelijk zien we elkaar weer dit jaar in het theater. Voor nu neem ik zelf ook even een adempauze.

Paul Schoolderman